Tips från coachen!



Hej, förlåt att jag inte bloggade igår men jag hade en kompis som sov över och det blev lite sent. I alla fall så kommer ett tips från coachen, Michaela, om hur man fotar nyårsraketer! Jättebra tips tycker jag!

Hoppas ni fångar många raketer efter detta inlägg!

Ps.
Bloggens nyårslöfte:

Att jag bloggar VARJE dag! :)
ds.

Sonias & Olivias header


Gjorde Sonia och Olivias header nu blev ganska nöjd faktiskt även om jag fick göra om en hel del och att det bara är en bild men text på. Kanske gör en till mig någon dag snart :)

Ha det Bra!

Dappled Diamond = Snygging



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4-5.6G ED

Hej jag har varit med Olivia och Sonia idag! Tog kort på Dappel i hagen, blev asbra! Det här två bilder av dem. Tog också några bilder på Sonia och Olivia så nu ska jag göra deras header, har lite idéer.
Jag väntar mest på batterigreppet som jag hoppas ska komma imorgon, om jag får bestämma.

Om någon undrar vad ett batterigrepp är så ska jag berätta. Man sätter då "greppet" på underdelen av kameran, den förlänger då batteritiden då man kan sätta in två batterier. Om man ska ta stående bilder lutar man då kameran så finns en avtryckare där :)

Hej då!!

Lagom intressant dag...

Hej idag har jag varit på Scandinavian Photo med pappa. Jag skulle köpa tre saker och kom ut med en, hehe. Det jag skulle köpa var ett batterigrepp, reflexskärm och en ny säkerhetsrem. Vi fick beställa batterigreppet och reflexskärmen för de fanns inte på lagret, så jag väntar spänt! Vi gick sedan in på Frölunda Torg på Bokia och köpte en bok, "Räcker det om jag älskar dig". Imorgon ska jag fota Olivias häst Dappled Diamond och sedan Sonia och Olivia när de rider. Ska bli jättekul :)

Ha det bra!!

-12 grader kallas Nordpolen!

Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4-5.6G ED

Dessa togs igår på väg till sommarlandet. Vi stod och väntade på att färjan skulle komma. Nu börjar Top Model snart!

Ha det bra!!

Söta Vovsingar!

Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm1:4-5.6G ED

Hej alla! Igår var jag på födelsedagsfest så ni får ursäkta att jag inte bloggade igår. Igår när jag inte bloggade gjorde jag en fanbild till mina förebilder så gå in på deras blogg
I alla fall så idag gick vi på bio, Harry Potter och dödsrelikerna del 1, den var sjukt bra enligt mig fast lite sorligt när typ alla dör... Aja tänkte jag skulle ta och lägga upp bilder på lite hundar som jag fotade i somras. Kommer lite kanske lite naturbilder lite senare idag.

Askims tävling i somras

Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm1:4-5.6G ED

Lite snyggare redigering!

Om du skulle vara med på bilderna och ej vill
det kommentera då så fixar jag bort det ;)

Detta bevisar att jag är en hästfotograf!




Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm1:4-5.6G ED


Tänkte lägga ut lite bilder på lite hästar, dessa bilder kommer ifrån en tävling på Asims ridklubb i somras. Det var då mitt 55-200mm objektiv fungerade. Kommer lite fler bilder...

Om du skulle vara med på bilderna och ej vill det
kommentera då så fixar jag bort det ;)

Julafton!



Nikon D3000

AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G ED

Hoppas ni har haft en bra jul! Det har jag haft. Jag fick jättefina julklappar bl.a ett nytt objektiv för mitt gamla var sönder bilderna ovanför är tagna med det. Det förra objektivet jag hade var 55-200mm och gick sönder nu i höstas, fokuseringen har dött typ. Men nu har jag ett nytt så nu kan det bli sommar så man kan fota utomhustävlingar igen. Det andra var kläder, filmer, böcker, smycken, plånböcker m.m. Just nu känner jag att jag inte har skrivit något på de andra kategorierna, får nog ta och göra det ;)

 

Vad har ni fått då? Kommentera!

 

Ha det bra!!


Dan före dopparedan!





Nu har jag gjort klart alla julklappar! Så nu kan det bli julafton! Igår dekorerade vi pepperkakshuset, det gick inte så bra men det blev ganska bra ändå. I år använde jag M&M kulor istället för Nonstop. Imorgon kommer kusinerna och vi ska ha julklappsbyte, julklappsspel och äta god mat. Imorgon firar jag och min kamera ettårsjubileum så det ska firas det med. I morse efter jag vaknat tittade på julkalendern den är den bästa på några år faktiskt. Ska lägga mig tidigt i natt om det inte finns något roligt på tv förstås :)

Ha det bra! 

Ps. Bytte header till en lite ju(v)ligare variant ds.

Nu är jag äntligen klar!

Ny Design!

Så nu är jag klar hoppas ni gillar det det kanske är ganska grått men det tycker jag är bra för då kan man nästan ha bilder med skrikiga färger utan att det blir jättefult. Hoppas ni följer mig på Bloglovin nu när jag har bestämt mig för att blogga "seriöst".

Lite om den nya designen

  • Headern bestämde jag mig för att den vara en bild utan text, för jag gillar inte namnet på bloggen.
  • Bakgrunden kommer från Isabellas blogg (hon finns länkad där ---> i menyn)
  • Headern har min familjs lilla katt Gosan stått modell.

Ha det bra, Paula! :)


Förbjudet att kopiera bilder!!!!

Nu ******, nu händer det grejer!

Hej!

Hej nu ska det verkligen bloggen dammas av och renoveras om! Nya kategorier, länkar, design och allt möjligt ska också lägga in inlägg varje dag (från och med nyårsafton)! Har nu tagit kontroll på bloggen med bloglovin ;)

Så nu
Följ min blogg med bloglovin

Snart ny design!

Nu ska jag göra en ny Design! ..såfort jag hinner... kanske på jullovet ;)!

Ursäkta!

Hej

Ni får ursäkta mig för den dåliga uppdateringen, har varit upptagen. Nu idag ska jag vara med på Luciashowen på Billdals RK det ska bli skitkul! jag skulle egentligen ridit Kasper men US vill inte riskera att han sticker som han gjorde igår, hehe. Nu ska jag rida Midway istället med Emma. Jag ska var utklädd till Bamse, igår på genrepet var vi utklädda då kom vissa fram till mig och frågade Ska du vara Bamse?? Det tyckte jag var kul. Nu måste jag ta en dusch sedan ska vi dra till Julmarknaden.

Ha det bra och Heja ridlärarna och US!!


RSS 2.0