Noll ork

Hej! ni har väl säkert märkt att det inte bloggas så mycket nu för tiden. Förlåt men jag vill inte gå ut och fota i det här kalla vädret. Jag har också märkt att det är flera bloggar som folk har fått för lite insperation så det är inte bara jag. Jag LOVAR att det blir mer när våren kommer och man vill gå ut!

Men ha det gött! kommer troligen nått inlägg den här helgen menmen hoppas inte på för mycket : ]

Tisdagar är en av mina favoritdagar <3



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Hej! Nu sitter jag troligen på en häst, troligen på Lordi om det inte har hänt något, och rider. Vi ska ha markarbete då brukar vi hoppa över små kryss och bockar. Jag vet ju inte direkt vad som hänt idag då jag skrev det här igår om ni förstår. Bilden är tagen någon gång i höstas, på hästen sitter Sanna och hästen heter Grållan.

Orange häst :D



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Hej! Idag var jag tyvärr hemma... pga av huvudvärk -.-' Jag är en riktig sjukling. Men vid tvåtiden kvicknade jag till och började (konstigt nog) städa i köket. Mamma kom hem och började laga en av mina favoriträtter som jag var såå himla sugen på, spagetti med köttfärssås. Efter jag ätit började jag baka Pain au chocolat (stavning?) till min bror, de blev jättegoda. Bilden kommer från i höstas.

Innan jag gjorde detta inlägg tänkte jag att jag inte skulle skriva så mycket, då jag ska skriva två inlägg idag (ett till tills imorgon) haha!

Ny design!!



Wow vilken skillnad! Är så otroligt nöjd med den nya designen! Hoppas ni tycker om den med ;) Som ni kanske har märkt har jag skaffat bloggmejl --->
Så om ni vill att jag ska fota din häst eller ditt husdjur eller om det är några andra frågor så mejla bara! Har jobbat med den här designen i tre till fyra timmar idag, phu skönt att den är klar!

Kommentera gärna vad ni tyckte var dåligt och vad som var bra med den förra designen och med den nya!

Om du inte ser den nya designen klicka på F5 eller på uppdatera!

halli hallå!

Halli hallå! Har bestämt mig för att göra en ny design! Jippi! men det får bli i morgon är ju lite sent nu, jag har några "riktningar" hehe men ni får vänta och se! Jag vet inte om den blir klar imorgon eller på måndag... meeen då kommer något annat kul :)

Hallå

Hej har inte bloggat på ett tag för det har varit lov och så har mycket hänt på det senaste men jag hoppas ni har det bra! börjar troligen blogga efter lovet ;)

Detta fält måste fyllas i... men jag orkar inte -.-'

Hej inga bilder idag! Jag har upptäckt en kanske rolig sak att när jag inte bloggar för att jag inte har tid är besökarna skyhögt upp och när jag bloggar är den nere vid tårna. Lite udda e de ju! Just nu läser jag igenom Stallgänget på Tuva, älskar dem böckerna! fast jag har inte de två senaste...
Jag kommer att vara lite "off" i veckan här.

Aja chiao!

... gud vad jag saknar den tiden <3



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Sjuk idag igen. Mamma är iväg och hyr film, undrar vilken film det blir :) Har precis "flyttat" in i min nya kameraväska. Bilden kommer från ridlägertiden på Björneröd, gud vad jag saknar den tiden <3.Får ta och berätta lite mer om det, men inte idag ;) Hej då!

Mysigt med Gosan



Nikon D3000

Idag var jag hemma från skolan, 37,8 stod det på termometern. Sitter och myser med katten och tittar runt på datorn. Inte jättekul men mysigt. Hoppas ni inte har råkat ut för något förkylning. Förresten blev en ny kameraväska och en film om photshop inköpt igår.

Har en fråga till er! Tycker ni jag ska byta header eller ska jag vänta ett tag till??

Scandinavian Photo nästa!



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4-5.6G ED

Hej! Ska snart åka till Scandinavian Photo och handla med pappsen ;) blev ingen ridning idag var ju sjuk igår. Bajs för baciller säger jag! Aja ska troligen köpa en ny kameraväska, det är ganska trångt i den ;) Men får se vad som händer, Paula med en fylld plånbok blir det alltid mer än en sak i påsen ;) Hej då! Förresten bilden är från mitt släktkalas.

Min födelsedag



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4-5.6G ED

Detta var dagen innan min födelsedag, då vi hade fest. Det var egentligen två tårtor men detta var ena. Det ser såå gott ut :)

Det jag fick var:

Ett jättefint armband från Pandora med 6 st berlocker att sätta på det
Ett minneskort, 16 GB
Biljetter till Göteborg Horseshow
Filmen Marley & jag
Boken Digital fotografi del 1
Presentkort på Scandinavian Photo, 300kr

Snart så!



Nikon D3000
Vet inte?

Usch har varit hemma från skolan idag, hosta igen -.-' Hoppas ni har det bra i alla fall, kul med alla nya inlägg jag har fått av er! Jag ska försöka hitta en gästbloggare så fort jag kan! Ha det gött nu ska jag gå och lägga mig, Godnatt!

RSS 2.0