Sötis bild <3



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Hej! Har inte varit inne på bloggen så mycket fast jag har ju tänkt mycket på den ;) Denna bild kommer från en ryttarmärkestagning i somras, läängtar såå mycket efter sommaren! Hästen heter Tyson och ryttaren Jossan ;)

Hej då! <3

Kasper & Lillen!


Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4-5.6G ED

Hej! Igår var jag i stallet och fotade hästarna, på bilderna här är det Kasper och Lilla C som busar. Efter jag varit i stallet bakade jag tårtbottnar till idag. Idag har jag gjort "kristyren" eller vad det nu heter, bilder kommer kanske imorgon, och satt på det med jordgubbar. Den tårtan var super god :) och jag fick jättefina presenter (Tack!).  Imorgon blir jag 14 jippi!! På bilderna här ovan har jag testat min nya logga lite och se hur det blev ;)
Ha det gött!

Dappel, igen :)



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4-5.6G ED

Hej! Denna bild tog jag med Olivia, tog kort på honom förut och la ut klicka. Förra veckan var ju jag sjuk så jag missade en del viktiga lektioner i franskan så de andra gjorde prov och jag satt och pluggade. Får göra det nästa vecka. Imorgon är det ridning, sporrar på :) Ha det gött!

En fråga, skulle ni vilja ha en fototävling, gästbloggare eller fotokurser på bloggen? Kommentera! :)

Inga bilder... :/

Hej tyvärr blir det inga bilder idag har varit lite hektiskt. Nästan allt hände Kasper har mugg, satt han har sår på benen och ah det kanske inte är så mycket men det var inte bra det... Orkar inte skriva allt.
I helgen ska jag i alla fall till stallet och fota (även om jag fyller år). En ridlärare frågade om jag ville skicka lite bilder på ridskolehästarna, då kom jag på att jag inte fotat dem så mycket så det får bli av till stallet och fota, Hehe hoppas det blir riktigt kallt så det rycker om hästarnas mular och att det precis har snöat så mularna är sådär vita.

Tycker det är toppen att ni har börjat kommentera mer ;)

Dålig uppdatering...



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Hej har varit dålig uppdatering... Har inget mer att säga förutom att bilderna är tagna i höstas på en kruka utanför stallet. Hejdå!

Plåster på "hostan"



Nikon D3000
Grundobjektiv

Hej idag var jag hemma från skolan, igen. Har försökt komma i kapp med skolarbetet  jag har missat, kom halvvägs ;) Mamma och jag gjorde ett test om jag kunde gå till skolan imorgon men den idén sprack ganska snabbt. Jag hostade jättemycket när vi var ute och gick så det får bli att vara hemma en dag till. Inte så kul :/ Fick i alla fall några böcker av mamma som plåster på hostan som jag kan läsa när det är tråkigt.

Ha det gött, och jag hoppas ni slipper hosta!

Tråkigt



Hej har ingen lust att lägga upp bilder idag. Har varit hemma idag också och ska vara hemma imorgon med. Några av er kanske tycker "oh shit vad skönt att vara hemma" men det ska jag säga er det är inte kul att gå runt utan något att göra, hosta, svettas utan anledning, inte får röra saker, sova med konstiga mardrömmar och att inte få rida. Ja det var väl allt ;)

Svar till anonym:
Vecka 28 och 32

Ingen ork



Hej har varit hemma från skolan idag. Tyvärr kommer jag inte att bjuda på några bilder idag, har liksom ingen lust imorgon.. kanske
Vi har i alla fall gjort så att jag ska få gå på ridläger i sommar på Björneröds ridcenter, bilder kommer kanske imorgon ;)

Ha det gött!

Sommar föl




Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Halloj! Jag var sjuk igår och är fortfarande sjuk idag. Ingen skola imorgon.... Och ingen ridning på tisdag. Jag har hosta, troligen feber, ont i halsen och det surrar i hela kroppen. Usch!
Dessa bilder är från i somras, jättegulliga!
Tycker det är jättehärligt att det regnar nu för då försvinner snön och det kan bli sommar!

Kom ihåg att kommentera! ;)

Black or White?



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Hej ursäkta att jag inte bloggade igår men jag hade inte lust då och red... ja jag hade en dålig dag :/ Aja det var igår det. Idag skulle jag gått ut med min ridlärares häst men hon var sjuk (ridläraren allstå Krya!) så det får vänta i några dagar. Kasper skötte jag om i alla fall :) Haj då!

Jag har en fråga till er! kommentera om du tycker svart eller vitt :)

Lite snö i Göteborg


Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4-5.6G ED

Hej idag har jag varit hos en kompis och vi hade jättekul, på vägen dit tog jag förresten dessa bilder. Har inte så mycket mer att säga bara att det är fritt att kommentera!

Elpan elvisp



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4-5.6G ED

Hej! Jag ursäktar för igår fick akut migrän och sedan typ allergiskt anfall.  Tog dessa bilder innan jag blev "sjuk" det är på min kompis hund Elvis. Idag började skolan (:P) men efter det red jag. Jag fick rida Zlatan det var kul och på teorin fick vi våra kalendrar :) Hoppas ni har haft en rolig dag :)

Get them off your dog.



Hej! Idag har jag inte gjort så mycket, jag bakade paj i alla fall som vi hade till middagen. Den blev jättegod sedan kollade jag på Alice i underlandet måste säga att den otecknade är bättre än den tecknade. Har också fixat med designen idag kolla däråt! - ->
Det fick bli en skämtbild idag ;) Chiaoo!

Regn, regn bara regn!



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Hej! Igår hade jag ju sagt att jag skulle fota i stallet men det var så dåligt väder så jag och kameran stannade hemma. Bilden här ovan är från Stockholm. Just nu tittar jag på "John Tucker must die", tittar ni också på den? Jag har också bakat bröd idag, det blev jättegott. Ha det bra!

Gapa stort och titta in i kameran!



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Hej, idag har jag inte gjort mycket men ändå lite. Pappa kom hem vi lunchtid och vi åkte och åt lunch på en pizzeria, det var jättegott! :) Efter det kom min bror hem från Sälen, ja jag har en bror ;) När jag sedan inte hade något att göra diskade jag, som är otroligt ovanligt från min sida. Mamma gjorde mat och vi tittade på "Jönssonligan" som gick på 4:an. Vet inte om jag ska se Let's Dance... kanske lite och se vilka personer som är med ;) Jag har också bytt header och fixat menyn lite tyckte det blev snyggare så men jag är inte klar, det kommer mer imorgon då jag troligen ska till stallet och fota så imorgon kommer det bilder!! Bilden här ovan är förresten från en tävling på Råda RK, vinnarhästen i någon klass :)

En sak till, jag tycker det är lite ensamt här på bloggen så om ni tycker jag är kula att lyssna på så får ni gärna tipsa kompisar eller så det skulle uppskattas! ;)

Hej då!

Lite blomster



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Hej tyckte det behövdes lite blomster på bloggen så här har vi lite blommor som jag tog i somras. Idag har jag inte gjort någonting har bara återhämtat mina muskler efter ridkurserna, ska troligen kolla på lite film ikväll. Alltså har inte något mer att säga men ha en god kväll!

Liten del av Billdal



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Hej idag har jag varit på dressyrläger, jag lärde mig jättemycket. Jag red Kasper, igen! Men det är bra för det bevisar att jag troligen får ha honom på lektion ;) Den här bilden är tagen innan julen, det var då jag upptäckte att objektivet var paj, men den här bilden blev bra i alla fall :)

Jag försökte publicera detta igår ( den 5:e ) men den ville inte publicera så jag testade idag och då gick det :)

1 bild



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Tog denna bild i somras, jag tycker den hästen hoppar roligt :) Idag fick jag förresten mitt batterigrepp och reflexskärmen :I

Yey!!



Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Halloj! Idag har jag varit på ridläger och jag är hyperglad fortfarande! Jag fick rida Kasper, jag hade inte önskat honom för att jag inte fick rida honom då så min ridlärare tyckte att jag kunde få rida honom  nu två månader senare :D Sitter och gör vågen för att det gick jättebra, Kasper är den hästen jag verkligen passar på. Haha ni kanske inte det är så kul att höra hur mycket jag älskar Kasper så jag skippar det ;)
Den första lektionen gick toppenbra och den andra gick prutt dåligt! Den första kände jag att jag hade ganska bra balans och fick flygarkänslan då jag och Kasper flög över en oxer och ett och annat högt räcke.
Den andra lektionen blev jag jättetrött och grinig för att jag bara sovit 6 timmar inatt, så jag skippade banhoppningen fast jag egentligen ville hoppa :/

Aja imorgon ska jag äga ut alla på banhoppningen! :D

Hoppridläger imorgon!


Nikon D3000
AF-S NIKKOR 55-200mm 1:4-5.6G ED

Hej! Just nu är jag på väg till sängs faktiskt. Ni kanske tycker det är konstigt men jag ska upp tidigt imorgon och åka till ett dagridläger. Det är ett hoppridläger och det ska bli jättekul, jag önskade Zlatan och jag hoppas att jag får honom. Han är på bilden ovan. Han är en aning lat eller inte pigg kan man kanske säga, men han hoppar och har väldigt sköna gångarter.

Men nu ska jag dra mig till kojs, God natt!

2011!



Nikon D3000
Grundobjektiv


Hej nu är det 2011! Detta ska bli det bästa året i mitt liv! Jag ska sätta upp mål inom ridning, fotografering, skola m.m.
Dessa bilder tog jag igår de blev ganska bra faktiskt eller vad tycker ni?
Jag ska snart på dagridläger och laddar inför det, först är det hoppning i två dagar och sedan en dag dressyr. Ska bli jättekul, en kompis gick innan nyår och sa att hon lärt sig jättemycket så det ska bli kul.

Chiao!

RSS 2.0