Påväg till Barcelona!

På flygplatsen

hej sitter nu på flygplatsen :)  när vi skulle åka i morse fick vi åka tillbaka :/ sen blev det dimma och man såg 100 meter åt varje håll.

vi stannade sedan i helsingborg och åt ,lite sen åkte vi hem till en kompis son till oss. vi körde sedan till malmö med honom och hoppade på närmsta tåg till Kastrup,

vi fick springa till tåget :/ när vi kom fram checkade vi in bagaget och  gick genom tullen. Mamma fastnade som vanligt och det blev en ”Random check” enligt dem. Sedan köpte vi en parfym till mig, en ”Victoria´s secret”. Jag fick cellskräck så nu sitter vik på caféet och fikar, vi ska sedan gå till ”Dixons travel” som jag sitter precis bredvid, längtar sååå efter Barcelona!!!

På flyget

när vi startade var jag livrädd, gillar inte att flyga :/ längtar tills vi kommer hem. när vi landade gick vi och fixade fram våra väskor och gick ur, där fick vi fram en taxi som körde oss till lägenheten vi ska bo i, om jag får säga det så är det trångt men det positiva är att det är sköna sängar och jag ska sova i dubbelsäng. Halleluja!

har med mig den lilla kameran alltså pappas kompaktkamera :/ men det blir fina bilder ibland

Ha det gött!!

Från hela familjen i Barcelona!

(Paula som skrev)


Tjabba!

Tjabba!

just nu sitter jag och tittar på "Den galne proffessorn". har tagit lite bilder med fjärrutlösaren som vi äntligen har fått att fungera.
imorgon ska vi ha släktträf, jag ska träffa mina små sysslingar ett tvillingpar och en storasyster till dem. jag har lovat att fota och det ska bli gruppfoton, ska fota typ alla personer, familjer, syskon, alla barn, alla vuxna m.m.

Ha det gött!

We're off to Barcelona

Hej!

nästa vecka är det påsklov och vi ska till spaninen! ska bli jättekul, har varit i spaninen en gång förut och det var i Mallorca. vet inte riktigt om jag ska ha med systemisen :/ det finns många väskryckare där.

aja pappa och jag var på NetonNet igår och bytte fjärrutlösaren, men pappa fick ringa Nikon för att fråga hur man får igång den då det inte finns någon manual. vi köpte också en laptop som vi ska ha med i Barcelona som jag kommer att använda flitigt, ska försöka att blogga VARJE dag! skriver just nu på laptopen ;)

ett skämt:

Vad heter samernas bikiniöverdelar?
svar: Laptopp

tyvärr har jag inte med några bilder idag men ni ska få ett roligt klipp att titta på ;)

Paula ;)


Invigning!

Hej!
Känner att jag inte har bloggat så mycket... My sister's Keeper var sketabra! 5+ av 5 fast jag grät hela tiden. jag har också varit med Linnea och det var kul vi var ute i det fina hösvådret och tog några höstbilder på varandra! jag har också skaffat mig ett stativ, ett extra batteri och en fjärrutlösare. fjärrutlösaren funkar typ inte :/ antingen är det batteriet eller den lilla kontrollen :( aja här kommer bilder på Linneas sko och ett löv :) Ska nu till invignen av det nya ridhuset!






// Paula


My Sister´s Keeper

Hej!

Igår var vi på Ullared! vi köpte kläder, filmer, prylar m.m

Bland mina favoriter: ett schabrak, en film "allt för min syster", en film om dressyr, smink, en fransböjare med värme och en "BaByliss Easy Curl" ska testa den på mamma ;)

Idag så åkte jag och pappa och kollade på en cykelhjälm, slutade med att jag kom hem med en helt ny cykel och en cykelhjälm. visar inte hur den ser ut, det blir en överraskning! jag cyklade sedan och köpte grejor till en tacoskväll "Mums" sedan ska jag kolla på filmen "Allt för min Syster" eller "My Sister´s keeper" som den heter på engelska.

Här kommer en trailer för filmen!


Dålig uppdatering och hals!

Hej

känner att det varit dålig uppdatering.

Jag har varit och fotat väldigt mycket under teoriveckan i stallet, så jag lägger upp en bild som jag verkligen älskar! (kom ihåg Copyright!)
Just nu är jag sjuk, hemma från skolan med ett rivjärn i halsen! jag som så gärna ville till skolan, jag skulle ha varit med Linnea och vi skulle ha fotat poträtt, sen skulle jag ha fått tillbaka mitt matteprov som vi hade i fredags :(

Aja livet går vidare...

Bilden som jag laddar upp har ganska dålig kvalité men jag ska fixa det, men inte idag...

Rösta på Kasper!!
Länken finns till vänster under länkar!
Annars gå bara in på www.Libresse.se , klicka vidare till deras hästfoto tävling, gå sedan in på Galleri och sök " Romino 27 "

Chiao!



Har inte orkat klippa bort stänglet men hoppas att ni inte stör er på det :)

RSS 2.0